Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnagiu pe DN7, în judeţul Vâlcea Trei oameni au murit, iar alţi cinci au ajuns în stare gravă la spital, având prognostic rezervat

ro

09 Jun, 2015 11:47 1388 Marime text
Şoferul unei autocisterne a provocat un adevărat carnagiu, seară trecută, pe DN 7 în localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea. Trei oameni au murit, iar alţi cinci au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul unei autocisterne înmatriculate în Italia, cetăţean român, a pierdut controlul direcţiei, iar mastodontul a pătruns pe contrasens acolo unde a zdrobit tot ce i-a ieşit în cale, până să se oprească tot într-un TIR. Iniţial, autocisterna a trecut peste un autoturism Skoda, a transformat într-o grămadă de fier vechi un autoturism Audi, a mai lovit un autoturism marca Volvo, iar apoi a intrat în plin într-un alt TIR.
Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţă locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, zece autospeciale ale Ambulanţei şi SMURD, dar şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor din maşină, însă pentru unii a fost prea târziu. Şoferul autoturismului Audi, dar şi un pasager aflat în aceeaşi maşină, au murit pe loc, în timp ce alte şase victime au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vâlcea, potrivit voceavalcii.ro. După câteva ore, o altă femeie şi-a pierdut viaţă, astfel că bilanţul tragediei rutiere a ajuns la trei morţi şi cinci răniţi grav. Din nefericire, potrivit medicilor, dintre cei cinci răniţi care au ajuns la spital, trei dintre ei au suferit răni grave, astfel încât pronosticul este unul rezervat.
Oamenii legii au descoperit că şoferul care a provocat tragedia nu se află sub influenţă băuturilor alcoolice, acesta declarând că direcţia maşinii s-a blocat, motiv pentru care a pătruns pe contrasens.

sursa foto: accidentul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii