Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Harra şi predicţiile sale despre un seism devastator în România.

ro

06 Mar, 2012 08:53 1173 Marime text

La 35 de ani de la marele cutremur din 1977, românii mai trăiesc cu spaima unui nou cutremur devastator. Celebra prezicătoare Carmen Harra a ţinut să infirme însă zvonurile legate de un puternic seism în România.  "Într-un viitor apropiat, dar nu acum", a afirmat ea în emisiunea de la Kanal D.

De altfel, într-o intervenţie avută în urmă cu câteva zile la aceeaşi emisiune, Carmen Harra a făcut precizări despre câteva predicţii pe care le-a făcut şi nu s-au adeverit. Vorbind despre puternicul cutremur din 2010, prezis de ea, Carmen Harra a susţinut că acesta a fost doar decalat ca şi timp, nu anulat. Însă, nu avem de ce să ne facem griji, pentru că un cutremur de mare magnitudine nu va avea loc anul acesta în România. "2012 nu este anul cutremurelor", a ţinut să ne liniştească Carmen Harra.

Spaimele românilor au fost alimentate nu numai de amintirile legate de devastatorul seism din 1977, ci şi de declaraţiile lui Gheorghe Mărmureanu, preşedintele onorific al Institutului de Fizică a Pământului. "Anul acesta, România ar putea fi zguduită de un cutremur cu o magnitudine cuprinsă între 6 şi 7 pe scara Richter', a spus el într-o intervenţie la Pro Tv.

sursa: www.libertatea.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii