Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dan Au fost înregistrate peste 9.000 de semnalări privind posibile voturi multiple, din cauza funcţionării defectuoase a softului tabletelor din secţiile de votare

ro

10 Jun, 2019 19:42 1434 Marime text
La alegerile din 26 mai, la Ministerul Afacerilor Interne au fost înregistrate peste 9.000 de semnalări privind posibile voturi multiple, din cauza funcţionării defectuoase a softului tabletelor folosite în secţiile de votare, a declarat luni ministrul Carmen Dan, informează Agerpres.

"Funcţionarea softului aflat pe tabletele de la secţiile de votare nu intră în competenţa şi responsabilitatea MAI. Singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan, pentru orice se întâmplă, oriunde se întâmplă", a spus ministrul de Interne, într-o conferinţă de presă.


Ea a arătat că a decis ca informarea MAI privind desfăşurarea alegerilor din ţară să fie făcută publică pe site-ul ministerului.

"Pentru a nu lungi acest subiect am decis ca informarea MAI privind alegerile din ţară să fie făcută publică azi pe site-ul ministerului. Informarea a fost făcută încă din data de 30 mai şi transmisă atunci la Guvern", a precizat Carmen Dan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii