Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este starea victimelor din accidentul rutier petrecut în zona ICIL

ro

26 Oct, 2017 16:28 3613 Marime text
În urma accidentului rutier petrecut astăzi la prânz în zona Icil, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au fost aduse 5 persoane. Este vorba despre medicul , asistentul și pacientul din autosanitară și șoferul și pasagerul din taxi.
Dintre acestea, în stare foarte gravă se află pasagerul din taxi . Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 ani, diagnosticată cu traumatism cranio facial complex și multiple fracturi faciale. Pacienta este în comă, a fost intubată si se află sub monitorizare în Secția Terapie Intensivă. Bărbatul care se afla la volanul mașinii de taxi a fost  diagnosticat cu fractură de femur, rămâne internat în secția Ortopedie Traumatologie și va fi supus unei intervenții chirurgicale. 
Internat  rămâne și medicul din Ambulanță care, în urma impactului, a suferit contuzii multiple și are o coastă fracturată. Asistenta din autosanitară a fost diagnosticată cu o contuzie de pumn și nu necesită internare. În ambulanță se afla și un pacient. Este vorba despre o femeie care era transportată la Spital și care a suferit o  contuzie craniană. Și aceasta a fost internată, precizează biroul de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii