Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Loncolor „Culoarea Mea și a Ta” ajunge la Mamaia

ro

16 Aug, 2013 14:02 1705 Marime text
LONCOLOR, cel mai mare producător român de vopsea de păr împlinește 20 de ani de activitate, bucurie pe care a ales sa o trăiască împreună cu retailerii, distribuitorii și consumatoarele din cele mai importante orașe și zone din țară. Astfel, acestea vor fi străbătute de Caravana LONCOLOR Culoarea Mea și a Ta, în timpul opririlor consumatoarele putând intra nemijlocit în contact cu spiritul LONCOLOR, unul dintre puținii producători români de cosmetice.

Bucuria aniversării celor 20 de ani în care LONCOLOR a rezistat competiției, concurând de la egal la egal cu producătorii internaționali de cosmetice, alegând să producă totul în România pentru România, va fi celebrată în fiecare oraș printr-un recital susținut de Paula Seling, concert-live însoțit și de alte momente surpriză. Participarea cunoscutei artiste la Caravana LONCOLOR Culoarea Mea și a Ta nu este deloc întamplătoare, fascinația culorilor LONCOLOR rezonând cât se poate de bine cu omul si artistul Paula Seling, cunoscuta cântăreața fiind caracterizata de seriozitate, încredere și rafinament.

Paula Seling:  "Este o plăcere să colaborez cu LONCOLOR, o echipă în care oamenii sunt ca intr-o familie. Am ințeles că frumusețea poate fi pusă în valoare prin culorile naturale pe care LONCOLOR le promovează. Sunt mândră că sunt imaginea unei firme care de douăzeci de ani știe cum să creeze produse care să satisfacă gusturile celor mai multe femei din România."

Sorin Popa, Director Marketing: „Atributele mărcii LONCOLOR vorbesc despre valori ca respect, seriozitate, încredere, răsfaț, pricepere, loialitate, grijă, empatie, marca devenind ceva personal, delicat și capacitând optimismul. Valorile mărcii noastre se regăsesc foarte bine în personalitatea artistei și omului Paula Seling. De aici și legătura între Paula Seling și LONCOLOR.”
Cu ocazia evenimentului aniversar din Mamaia, organizatorii au invitat doi dintre consultanții internaționali LONCOLOR: Lior Asuline (Israel) și Michel Mercier (Franța, Israel). Cu o experiență internațională de peste 25 de ani, cei doi vor prezenta noile tendințe în colorarea părului și vor face demonstrații spectaculose de hairstyling pe parcursul întregului eveniment.

Despre cei 20 de ani de activitate, caracterizați de încredere în valorile proprii și în parteneri, dar și despre planurile de viitor, se va putea discuta în cadrul întâlnirilor cu reprezentanții LONCOLOR, specialiști care vor însoți Caravana LONCOLOR Culoarea Mea și a Ta și vor sta la dispoziția celor care vor sa afle mai multe despre 'secretele' celui mai mare producător român de vopsea de păr.

Așadar, sâmbătă, 17 august, Caravana LONCOLOR Culoare Mea și a Ta ajunge în Constanța, evenimentul aniversar  începând cu ora 17:30, la Casino Mamaia – La Pizza Trattoria Rosetti. Concertul Paulei Seling de la ora 18:30, urmat de sesiunea de autografe, vor încheia seara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii