Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana #Farapenali pleacă către cele 14 județe care au nevoie de 20.000 de semnături (video)

ro

01 Aug, 2018 13:14 2528 Marime text
Parlamentarii USR vor merge timp de două săptămâni, între 1-16 august, prin județele în care inițiativa „Fără Penali în funcții publice” are nevoie de 20.000 de semnături, susţine deputatul USR de Constanţa, Ion Cristian Stelian.
„Avem neapărată nevoie de 20.000 de semnături în 14 județe din țară. Fără Penali este deja un fenomen social, e un val care a cuprins toată România. E proiectat la concerte, strigat în concerte, scris pe ziduri, l-am văzut pe asfaltul de la Turul Franței, scandat pe stadioane. Fără penali este mesajul întregii societăți către cei care conduc azi România. Conține toată revolta oamenilor îndreptată împotriva legalizării hoției din bani publici prin lege, încercărilor de a subordona politic Justiția, incompetenței guvernului și ignoranței. Înseamnă mai mult decât spun cele două cuvinte: e o mare de oameni care s-a mobilizat și spune ajunge”, a transmis şi Dan Barna, președintele USR.
Caravana #FaraPenali va merge pe două rute astfel încât să acopere toată România, una prin Oltenia și Ardeal, și va include județele Argeș, Prahova, Dolj, Hunedoara, Alba, Mureș, și cealaltă prin județele din Muntenia și Moldova precum: Tulcea, Galați, Bacău, Vaslui, Neamț, Suceava.
Deputatul Ion Stelian Cristian spune că împreuna cu colegii săi va fi prezent în următoarea perioadă în Tulcea şi Galaţi pentru a sprijini strângerea de semnături. Prima deplasare are loc sâmbătă, 4 august în localitatea Babadag, judeţul Tulcea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii