Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana electorală Digi24 vine la Constanţa

ro

19 May, 2012 10:52 912 Marime text

Digi24 se mută în stradă, în întreaga ţară, pe timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, din dorinţa de a fi mai aproape de români. În perioada 21 mai - 7 iunie Digi24, singura televiziune de ştiri din România care emite full HD, in reţeaua RCS&RDS, mută emisiunea "Jurnalul de Noapte" în teritoriu. Caravana Digi24 va fi prezentă în 13 oraşe pe parcursul a trei săptămâni, de luni până vineri.

Într-un reality-show jurnalistic fără precedent, totul se întâmplă în faţa telespectatorilor care vor deveni astfel spectatori ai caravanei "Alege la Digi24", condusă de Cosmin Prelipceanu, realizatorul "Jurnalului de Noapte".

În caravana "Alege la Digi24" vorbim prin şi pentru alegători. Timp de trei săptămâni, "Jurnalul de Noapte" de la Digi24 va fi transmis din Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Craiova.

De luni până vineri principalii candidaţi vor fi invitaţi într-un ministudio unde, alături de Cosmin Prelipceanu, vor dezbate problemele locale, obiectivele de campanie, platforma program propusă.

Traseul caravanei este: 21 mai București; 22 mai Constanţa; 23 mai Galaţi; 24 mai Iaşi; 25 mai Târgu Mureş; 28 mai Cluj-Napoca; 29 mai Baia Mare; 30 mai Oradea; 31 mai Timişoara; 1 iunie Sibiu; 4 iunie Braşov; 5 iunie Piteşti; 6 iunie Craiova; 7 iunie Bucureşti.

La Constanţa, caravana va fi prezentă marţi seara, de la ora 20.00 la 22.30, şi va fi amplasată în Piaţa de la Cazino de unde va transmite live pe Digi24 dezbaterea moderată de Cosmin Prelipceanu cu politicienii locali candidaţi la Primăria oraşului.

Telespectatorii Digi24 sunt invitaţi să urmărească, pas cu pas, caravana „Jurnalului de Noapte" şi să participe la dezbaterea „agenda cetăţeanului versus agenda candidaţilor" pe cablu, în reţeaua RCS&RDS, pe satelit, prin serviciul Digi, pe http://www.facebook.com-jurnaluldenoapte/ şi pe site-ul http://www.digi24.ro/.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii