Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana electorală Digi24 ajunge la Constanța pe 22 mai

ro

17 May, 2012 23:17 1159 Marime text

Digi24 se mută în stradă, în întreaga ţară, pe timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, din dorinţa de a fi mai aproape de români. În perioada 21 mai - 7 iunie Digi24, singura televiziune de ştiri din România care emite full HD, in reţeaua RCS&RDS, mută emisiunea "Jurnalul de Noapte" în teritoriu. Caravana Digi24 va fi prezentă în 13 oraşe pe parcursul a 3 săptămâni, de luni până vineri.

O redacţie de ştiri mobilă, care este pretutindeni în România, va transmite în timp real tot ce contează pentru alegători. "Alege la Digi24" şi îţi vom oferi informaţia corectă, dezbaterea fără urlete şi ţipete, alegerea cea mai bună pentru a vota, în cunoştinţă de cauză, candidaţii favoriţi la alegerile locale din iunie 2012.

Într-un reality-show jurnalistic fără precedent, totul se întâmplă în faţa telespectatorilor care vor deveni astfel spectatori ai caravanei "Alege la Digi24", condusă de Cosmin Prelipceanu, realizatorul "Jurnalului de Noapte".

Transmitem direct din stradă informaţii complete, transparente, nealterate, fără dedesubturi. Vrem să luăm pulsul alegerilor locale din România prin implicarea noastră directă, fie că este vorba despre dezbateri aprinse între candidat şi public, discursuri sau promisiuni de campanie, Digi24 va fi acolo. Vom pune întrebările cheie, care să deschidă problemele electorale, întrebări pe care orice alegător şi-ar dori să le pună, dar nu are ocazia.

În caravana "Alege la Digi24" vorbim prin şi pentru alegători. Timp de 3 săptămâni, "Jurnalul de Noapte" de la Digi24 va fi transmis din Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Craiova. De luni până vineri principalii candidaţi vor fi invitaţi într-un ministudio unde, alături de Cosmin Prelipceanu, vor dezbate problemele locale, obiectivele de campanie, platforma program propusă. Traseul caravanei este: 21 mai București; 22 mai Constanța; 23 mai Galați; 24 mai Iaşi; 25 mai Târgu Mureş; 28 mai Cluj-Napoca; 29 mai Baia Mare; 30 mai Oradea; 31 mai Timişoara; 1 iunie Sibiu; 4 iunie Braşov; 5 iunie Piteşti; 6 iunie Craiova; 7 iunie București. În cei 2450 de kilometri bătuţi de Caravana „Alege la Digi24" de pe 21 mai până pe 7 iunie în România, Digi24, prima televiziune de ştiri care emite full HD din România în reţeaua RCS&RDS, va fi alături de oamenii obisnuit i, de politicieni şi de problemele lor. Studioul Digi24 va fi amplasat în centrul oraşului, într-un cub de plexiglas înălţat la un metru de sol, fapt ce va asigura vizibilitate şi deschidere pentru toţi cei care-şi doresc să fie parte din demersul Digi24. Din 21 mai, începând din Bucureşti, Digi24 porneşte în căutarea motivelor pentru care românii vor să voteze la alegerile locale din 2012. Care sunt nemulţumirile lor? Care sunt problemele pe care vor să le rezolve primarii şi consiliile locale şi judeţene? Care este agenda alegerilor locale din 2012? Cel mai firesc mod de a afla aceste lucruri, dar şi felul în care se raportează la ele candidaţii alegerilor locale este să mergem în ţară, să stăm de vorbă cu alegătorii şi cu candidaţii. „Jurnalul de Noapte", prezentat de Cosmin Prelipceanu, se transformă în jurnal de campanie, o emisiune care va fi realizată în direct, în fiecare seară, la ora 20.00, din alt oraş.

Telespectatorii Digi24 sunt invitaţi să urmărească, pas cu pas, caravana „Jurnalului de Noapte" şi să participe la dezbaterea „agenda cetăţeanului versus agenda candidaţilor" pe cablu, în reţeaua RCS&RDS, pe satelit, prin serviciul Digi, pe www.facebook.com/JurnaluldeNoapte şi pe site-ul www.digi24.ro

 

.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii