Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Admiterii 2013 la Universitatea „Ovidius” a ajuns la Mangalia și Medgidia

ro

26 Apr, 2013 17:37 1127 Marime text
Joi, 25 aprilie, Caravana Admiterii 2013 la Universitatea „Ovidius” din Constanța a ajuns la Mangalia și Medgidia.

Sala Casei de Cultură a municipiului Mangalia a fost plină cu elevi dornici să cunoască oferta educaţională a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, prezentată de însuşi rectorul instituţiei, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure, alături de prorectorii prof.univ.dr. Gabriela Stanciu şi conf.univ.dr. Florin Anghel, şi de conf.univ.dr. Aurelia Lăpuşan, directorul Direcţiei editoriale, carte universitară şi relaţii publice.

Elevii s-au interesat de condiţiile de admitere la diverse facultăţi ale universităţii, nivelul taxelor şcolare şi condiţiile de studiu. Dialogul s-a purtat într-o atmosferă destinsă, rectorul prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure răspunzând punctual la fiecare din întrebările puse.
   Caravana s-a oprit câteva ore mai târziu la Medgidia. Casa de Cultură „I.N. Roman” a municipiului s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 150 de tineri care au venit de la cele mai importante licee din oraş să cunoască date despre apropiatul examen de admitere la cea mai mare universitate a Dobrogei, „Ovidius” din Constanţa.

Primarul ing. Marian Iordache a primit din partea conducerii universităţii o Diplomă de excelenţă şi Medalia jubiliară Ovidius.
La sfârşitul întrevederii, Editura Ovidius University Press a făcut Bibliotecii „I.N. Roman” o donaţie de carte.

„Atmosfera creată de elevii şi profesorii prezenţi a fost una de interes şi bună comunicare, materializată într-un dialog intens pe probleme de interes imediat - admiterea. Elevii din Mangalia și Medgidia au fost receptivi la mesajul transmis de conducerea universității. Un număr semnificativ de elevi din aceste orașe aleg să-și continue studiile la „Ovidius”, a declarat rectorul prof.univ.dr.Dănuț Tiberius Epure.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii