Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier pe bulevardul Tomis. Patru maşini s-au ciocnit

ro

16 Jan, 2014 18:11 2356 Marime text
Un carambol rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, în Constanţa, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Soveja.
Patru maşini s-au ciocnit între ele.
Poliţiştii sosiţi la eveniment încearcă să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.
sursa foto: tv neptun
UPDATE: În evenimentul rutier a fost implicat şi antrenorul de fotbal Vasile Mănăilă, de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. În vârstă de 51 de ani, Mănăilă este născut la Feteşti, în judeţul Ialomiţa şi a jucat fotbal (ca fundaş dreapta) la UTA, Farul, U Craiova (cu care a cucerit titlul şi Cupa României) şi Aro Câmpulung. Pe lângă Academia Hagi, a fost antrenor şi la Farul (în sectorul juvenil, de la juniori la echipa a doua, dar şi la prima formaţie, ca secund) sau la Gloria Buzău (secund).

UPDATE: Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, a declarat în privinţa acestui accident: „Sunt la Poliție acum, dau declarații. Din câte mi s-a relatat, Vasile Mănăilă ar fi fost de vină. Probabil din pricina oboselii. I s-a făcut rău la volan și s-a trezit pe contrasens, unde a lovit două mașini. În total, au fost implicate patru autoturisme, cel al lui Vasile, un taxi și încă două. În urma acestui accident, o persoană a fost dusă cu salvarea la spital, dar, din ce am înțeles, nu are probleme. Doamne ajută, să sperăm că va fi bine! Vasile a avut alcoolemia zero și i s-a găsit tensiunea foarte mare. Nu a suferit vătămări corporale. Venea de la antrenament și doar ce îl lăsase acasă pe un alt antrenor de la noi, Cristi Cămui. Probabil că programul prelungit de la serviciu l-a afectat”. Vasile Mănăilă antrenează la Academia Hagi grupa de juniori B (născuți în anii 1997 și 1998), iar anul trecut a cucerit titlul național cu seria fotbaliștilor născuți în anii 1996 și 1997.

UPDATE: Oficial de la Poliţia Rutieră - „În data de 16.01.2014, în jurul orelor 17.55, M. V. (bărbat, de 51 de ani, din Craiova) a condus un autoturism, pe strada Soveja, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Tomis, în banda numărul 3, şi, când a ajuns în apropierea marcajului pietonal din dreptul Pieţei Tomis 3, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat un autoturism, condus de B. D. (bărbat, de 31 de ani, din Constanţa), în banda 3, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de R. C. (bărbat, de 40 de ani, din Constanţa), care se deplasa pe strada Soveja, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pe banda 2. Din impact, al treilea autoturism a ricoşat către înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de F. V. (bărbat, de 55 de ani, din Constanţa), în aceeaşi direcţie de mers şi pe aceeaşi bandă de circulaţie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui R. C.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii