Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini, pe post de popice Carambol rutier în Tomis Nord, la miez de noapte

ro

03 Jun, 2015 07:26 3020 Marime text
 
Cinci maşini au fost avariate şi un bărbat, rănit, în urma unui accident rutier provocat azi-noapte în Tomis Nord de o şoferiţă neatentă.
 
Conform Poliţiei Rutiere Constanţa, la 15 minute după miezul nopţii, S. P. (femeie, de 30 ani, din Constanţa)  a condus un autoturism pe aleea Daliei, dinspre liceul George Călinescu şi ajungând la intersecţia cu strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de U.C.E. (bărbat, de 37 ani, din Lumina).
 
În urma impactului, autoturismul condus de U.C.E. a fost proiectat într-un alt autoturism, care era condus de G.A.D. (bărbat, de 33 de ani, din Constanţa), din sens opus, pe aceeaşi stradă. De asemenea, în urma impactului au mai fost avariate două vehicule parcate. Şoferul de 37 de ani a fost singurul rănit uşor.
 
Iar şoferiţa care a provocat carambolul nu va mai conduce o bună perioadă de timp, pentru că are permisul suspendat şi este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii