Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Carambol rutier în Lumina, județul Constanța. Intervine elicopterul SMURD

ro

21 Mar, 2019 15:16 7229 Marime text
Un carambol rutier s-a produs joi după-amiază, în localitatea Lumina. Patru autoturisme au fost implicate în eveniment. La fața locului intervine elicopterul SMURD.

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații, cauza producerii accidentului ar fi fost neacordarea de prioritate. O persoană a fost rănită.

SAJ Constanța transmite că, victima este conștientă și prezintă traumatism cranio-cerebral. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

UPDATE, ora 16.08: Oficial de la IPJ Constanța. La ora 14:35, un bărbat, în avârstă de 49 ani, a condus un autoturism, pe DN22, în localitatea Lumina, iar în momentul în care a iesit din curtea unei vulcanizări cu intenţia de a traversa drumul naţional, pe fondul neacordării de prioritate, la intersecţie cu DJ 226, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 19 ani, pe DN 22, dinspre Ovidiu către Tulcea.

 În urma coliziunii, al doilea auto a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, ambele aflandu-se oprite pe DJ 226 la intersecţie cu DN 22.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ștromeleag 21 Mar, 2019 20:41 Cate accidente trebuie sa se mai produca si cati oameni trebuie sa mai moara , ca sa se faca dracului sensul ala giratoriu, semafor, sau ce mortzii lor trebuie sa faca pentru a opri carnagiul pe soselele patriei. Puneti balize/parapeti din plastic umplute cu nisip sa rezolvati treaba macar provizoriu, 'ra-ti ai dreak de panarame
  • Chirita Valentin 21 Mar, 2019 15:44 Nu exista o luna în care sa nu fie accident la intersecția asta și tot noi trebuie sa facem petiții, sa le milogim sa facă un rahat de sens giratoriu