Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol pe Autostrada A2. Patru victime (galerie foto+video)

ro

22 Jul, 2019 09:21 13710 Marime text
ISU Constanţa a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă aparute în urma unui carambol ce s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 206, sensul de mers spre Constanţa, în dreptul localităţii Valul lui Traian.
 
La faţa locului se deplasează un elicopter SMURD, o autospecială de stingere, una de descarcerare grea, două  echipaje SMURD B si un SMURD C, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa de tip B2.

Subinspectorul de poliţie, Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, informează că în evenimentul rutier au fost implicate şase autoturisme. În urma acestuia au rezultat patru victime, trei adulţi şi o minoră în vârstă de 11 ani, toate din acelaşi autoturism, un Matiz înmatriculat în judeţul Prahova. Una dintre ele este încarcerată.

Din primele informaţii, victima încarcerată a fost scoasă din autoturismul implicat în accident. Conform ISU Constanţa, aceasta este conştientă.

Conform SAJ Constanţa, minora prezintă fractură deschisă de femur. Bărbatul implicat în accident prezintă contuzie toracică iar celelalte două femei, traumatism cranio-cerebral şi contuzie lombară, respectiv fractură deschisă la membrul inferior.

Sursă foto: ISU Constanţa, IPJ Constanţa şi DRDP Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii