Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Accident rutier Carambol cu patru maşini, la ieşirea din Lumina. Trei victime

ro

20 Mar, 2015 15:59 2639 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea anunţă că un accident rutier a avut loc, cu puţin timp în urmă, la ieşirea din localitatea Lumina spre Ovidiu. Din primele date, în incident au fost implicate patru autoturisme.

UPDATE 4, ora 17.45. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa

În data de 20.03.2015, în jurul orei 15.45, o femeie de 31 de ani din localitatea Lumina a condus un autoturism marca Renault Megane, punându-se în mişcare din vulcanizarea de pe marginea DN 22 din direcţia Constanţa către Tulcea, traversează DN 22 pentru a se deplasa spre Năvodari pe DJ 226, moment în care intră în coliziune cu autoturismul marca Mercedes E200, condus de un bărbat de 39 de ani din localitatea Cogealac, pe DN 22, dinspre municipiul Constanţa către Tulcea. În urma coliziunii, autoturismul Renault Megane, este proiectat in autoturismul marca Hyundai Accent, condus de o femeie de 46 de ani din Năvodari, pe DJ 226 din direcţia Năvodari şi care era oprit la intersecţia cu DN 22 pentru a acorda prioritate autoturismelor, autoturism care a fost proiectat în autoutilitara Mercedes Vito, condusă de un bărbat de 38 de ani din Siliştea, care era oprit în  spatele autoturismului Hyundai Accent. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a primei conducătoare auto, a unui bărbat de 74 de ani din Murighiol, judeţul Tulcea şi a unui minor de 9 ani din Lumina, pasageri în autoturismul Renault Megane.

UPDATE 3, ora 16.45

Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, la faţa locului a ajuns o autospecială de la serviciul de Descarcerare Constanţa Palas, cu trei subofiţeri. Din fericire, la faţa locului s-a constatat că întervenţia acestora nu este necesară. Totodată, un SMURD tip C, a ajuns la locul accidentului pentru acordare de îngrijiri medicale, dar şi o ambulanţă din cadrul SAJ. Totodată, o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş, cu 4 subofiţeri, a fost solicitată pentru asigurarea măsurilor PSI.

UPDATE 2, ora 16.09

Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa transmit că cele două victime au fost preluate de echipajele medicale şi ambele erau cooperante. Din câte se pare, şoferul aflat la volanul unui autoturism a ieşit dintr-o vulcanizare aflată în zona incidentului şi a vrut să traverseze carosabilul fără a se asigura. Astfel, acesta a intrat în coliziune cu o maşină ce se afla în deplasare. Ce-a de-a doua maşină a fost proiectată în alte două autoturisme care erau staţionate.

UPDATE 1, ora 16.05

Conform reprezentanţilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), spre locul incidentului au plecat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă din cadrul SAJ, fiind anunţate până în prezent două persoane rănite. Nu se cunoaşte starea acestora.

Sursa foto: facebook Infotrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii