Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:18 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură în Portul Constanţa Sud Agigea. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră într-un container sosit din Egipt

ro

08 Nov, 2017 11:33 1057 Marime text
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 185.000 lei au fost confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. 
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din Egipt, 18.480 farfurii din sticlă, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 185.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
În data de 07.11.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din Egipt, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean egiptean, în vârstă de 38 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 18.480 farfurii din sticlă, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 184.800 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
Sursa foto: Garda de Coastă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii