Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă la frontieră. Peste 6 kg de heroină descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

ro

24 Mar, 2018 10:46 1734 Marime text
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit în mașina cu care călătoreau doi cetățeni bulgari, 12 pachete care conțineau aproximativ 6.2 kg de substanță maronie, suspectă a fi heroină, informează Poliția de Frontieră. 
 
În data de 23.03.2018, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, doi cetățeni bulgari, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani.
 
Acționând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au depistat, într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate , 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conțineau o substanță maronie, suspectă a fi heroină.
 
Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor două persoane, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acestea au fost preluate de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.
 
În urma cercetărilor preliminare efectuate de autorităţile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 6203 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanţa este heroină.

Sursa foto: Poliția de Frontieră Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii