Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură a poliţiştilor în urma percheziţiilor la contrabandişti de arme

ro

19 Mar, 2015 14:57 1482 Marime text
O armă letală, trei neletale, 53 de cartuşe, 500 de proiectile şi peste 700 de materiale pirotehnice au fost ridicate de  poliţişti, în urma celor zece percheziţii efectuate azi-dimineaţă în cinci județe și în municipiul București la persoane bănuite de contrabandă cu arme și muniții provenite din Germania, Slovacia, Italia și Bulgaria.
 
Percheziţiile au fost efectuate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată cu arme și muniții letale și neletale, introduse ilegal în țară, prin intermediul coletăriei și al mijloacelor de transport de persoane.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o armă letală, respectiv o puşcă de vânătoare şi 3 arme neletale, respectiv 2 pistoale şi o puşcă.
 
De asemenea, poliţiştii au găsit în locuinţele percheziţionate muniţii, respectiv 53 de cartuşe de calibre 9 şi 12 mm, 500 de proiectile din plumb şi peste 700 de obiecte pirotehnice.
 
La activități au participat 50 de polițiști  din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase și luptători SIAS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii