Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură a polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Ce au găsit pe malul românesc al Dunării, pe Braţul Chilia (galerie foto)

ro

09 Nov, 2018 12:12 1502 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Pardina  au descoperit și confiscat peste 10.600 de pachete cu țigări de contrabandă,  la malul românesc al Dunării, pe Braţul Chilia.
 
Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 08.11.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Ceatalchioi au depistat la malul românesc, pe Braţul Chilia, în dreptul localității Plaur, mai multe colete care conţineau baxuri cu pachete de ţigări.

Coletele au fost duse la sediul sectorului pentru inventariere unde s-a stabilit că ele conţin, în total, 10.652 pachete de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 106.520 lei.
Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Sursa foto: Garda de Coastă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii