Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moarte violentă Cântăreţul hip-hop “Nanu” a murit în condiţii suspecte

ro

29 May, 2015 08:56 3983 Marime text
 
Mihuţ Nan, cunoscut drept ”Nanu”, un artist hip-hop foarte apreciat, a fost găsit cu capul zdrobit, pe calea ferată. Prietenii artistului sunt convinşi de faptul că ”Nanu” a fost ucis. Tot ce se ştie până acum este faptul că”Nanu” se afla, miercuri noapte, într-un tren care se îndrepta spre Braşov. În jurul orei 23.00, un bărbat a apelat numărul de urgenţă 112 şi a semnalat prezenţa unui cadavru în gara.
La câteva ore de la sinistră descoperire, ”Arssura”, un coleg de breaslă, a mărturisit, că artistul “se îndrepta spre Braşov, din Miercurea Ciuc”. ”Arssura” a mai spus că poliţiştii au spus că atunci când l-au găsit pe Nanu era plin de julituri şi cu o gaură în cap. “Sinuciderea iese din discuţie pentru că nu aşa arată un om care s-a aruncat în faţă trenului. El avea urme de violenţe. Cel mai probabil a avut o altercaţie cu cineva şi a fost aruncat din tren. Ori l-a împins, ori s-a bătut cu mai mulţi şi l-au împins”, crede acesta.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru că sunt neclare împrejurările în care a murit tânărul. Se iau în calcul toate variantele, sinucidere, accident sau dacă a fost împins dintr-un tren. Prietenii cântăreţului sunt în stare de şoc şi au postat zeci de mesaje prin care îşi exprimă regretul dispariţiei sale premature.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii