Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreț de muzică populară, ridicat de procurori pentru trafic de persoane

ro

25 May, 2015 23:41 1755 Marime text
 
Un cântăreț de muzică populară din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, în această seară, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere și constituire de grup infracțional organizat, după ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, să întrețină relații sexuale cu clienţi ai barului său.

Potrivit unor surse judiciare, citate de romanialibera.ro, procurori DIICOT și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Timișoara au descins, în această seară, la locuința din localitatea Șag și la barul din Timișoara deținute de un cunoscut interpret de muzică populară din Banat, Vlada Misici.

Conform surselor citate, în anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub amenințare și viol ca mijloc de constrângere, să întrețină relații sexuale cu clienții săi, în diferite locuri din Timișoara. Mai multe fete au depus plângeri împotriva interpretului de muzică populară.

În același dosar mai este cercetată o angajată a lui Misici, o percheziție desfăşurându-se și la locuința acesteia.

În urma perchezițiilor, în locuința cântărețului au fost găsite două pistoale cu gaz pentru care bărbatul nu ar avea autorizație.

Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere și constituire de grup infracțional organizat, el urmând să fie audiat de către procurori la sediul DIICOT din Timișoara.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: epochtimes-romania.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii