Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreaţa Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de circulaţie

ro

15 Jun, 2016 23:07 2735 Marime text
Cântăreaţa Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de circulaţie, în această după-amiază, în judeţul Dâmboviţa. Impactul a avut loc pe drumul între Crevedia şi Creţuleşti. Anunţul a fost făcut de soţul ei, Alin Ionescu, pe Facebook. Potrivit unor martori nu cântăreaţa ar fi fost de vină, ci un alt conducător auto. Bineînţelec că ancheta Poliţiei va scoate la iveală detaliile incidentului rutier.
 
Automobilul Cristinei Spătar a fost lovit frontal şi a ajuns în urma impactului în şanţul de pe marginea din stânga a drumului, pe contrasens. Fix în aceeaşi poziţie a ajuns şi cealaltă maşina implicată, după cum puteţi vedea în imagine. Deşi şocul a fost deosebit de puternic, Cristina a reuşit să iasă din maşină. Ea nu a fost rănită.
 
Accidentul de astăzi este o a doua lovitură pentru artistă, căci tot azi soţul ei a confirmat pe rețeaua de socializare, anunţul că ei nu mai formează un cuplu.
 

"Si daca tot o sa apara la stiri... Cristina e bine. Nu este vina ei. Si s-a intamplat in fata bisericii...Specific de ce am pus aceasta postare. Oamenii au chemat presa si nu am vrut sa sune toata lumea dupa ce apare la stiri sa intrebe daca Cristina e ok. Nu are nici o zgarietura. Celalalt sofer este bine si el", a scris soţul ei pe Facebook.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii