Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cântăreața Alexandra Stan, șocată de condițiile în care sunt internați pacienții la Spitalul județean Constanța. Replica directorului medical (video)

ro

07 Mar, 2018 12:41 6647 Marime text
Alexandra Stan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se arată șocată de condițiile Spitalului Județean de Urgență Constanța.
 
„Îmi iubesc țara și mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înțeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectam și să ne oferim tot ce este mai bun! Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă #România. Acum am venit în țară din cauza că tatal meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături și am rămas șocată de condițiile de la etajul 1, Secția Medicală 2, din cadrul Spitalului județean Constanța. Doamna doctor care are grija de tatal meu este deosebită și corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorba cu mine când le-am atras atentia ca trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun ca pentru schimbarea cearșafului trebuie să le dai bani. Mizerie, dezinteres și lipsa de respect față de pacienți. Asta am întâlnit astazi. Eu cred, totusi, ca putem mai mult de atat“, a scris Alexandra Stan.

UPDATE, ora 12.20: 



Bogdan Obadă,
directorul medical al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a ținut să facă anumite precizări privind cazul reclamat de Alexandra Stan.
 
„Actuala conducere a unității sanitare este interesată de creșterea calității serviciilor medicale acordate pacienților. Spitalul trebuie să ofere un serviciu medical de calitate. Precizăm că pacientul respectiv nu a făcut nicio reclamație. Sesizarea au făcut-o rudele pacientului, dar nu la noi. Conducerea spitalului nu a primit nicio sesizare scrisă. Dar totuși am vorbim cu pacientul respectiv care ne-a spus că nu are nicio pretenție la adresa personalului medical sau a actului medical. Desigur, în condițiile în care cele sesizate de vreun pacient se adeveresc, conducerea unității sanitare dispune măsuri disciplinare. În ceea ce privește curățenia și dezinsecția, precizăm că acestea se fac la zi. Avem însă și secții renovate și secții nerenovate“, a declarat Bogdan Obadă, directorul medical al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CICI 07 Mar, 2018 16:43 BATOS NEA DR. NU SUNT PLANGERI ! EL E ORB , EL NU VEDE CA STREA E DEPLORABILA. EL NU VEDE LUCRURI SI FAPTE CLARE DE NESIMTIRE DECAT DACA FACE CINEVA PLANGERE. TRECE PE LANGA GUNOAIE , PUTE A MIZERIE DAR EL SIMTE TOATE ASTEA DOAR DACA SUNT FACUTE SESIZARI SI PLANGERI. PREFERABIL IN SCRIS . . .