Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreața Adda este însărcinată! (video)

ro

22 May, 2016 00:34 4235 Marime text
Ada Alexandra Moldovan, în vârstă de 24 de ani, din Târgu Mureș, cunoscută profesional ca ADDA, este o cântăreață de succes. Dar ea a decis să fie și mămică. Adda a împărtășit cu fanii bucuria de a fi gravidă! Ea aşteaptă primul ei copil. 
 

”Aștept de câteva luni să împart cu voi bucuria din sufletul meu! O să fiu mămicăăăăă!”, a scris Ada.

 
În 2012, Ada a intrat în TOP 100 cele mai difuzate piese din România cu piesa „Petre” feat. CRBL (locul 65), iar în 2013 a urcat până pe locul 26 cu aceeași piesă. În 2014 a ajuns în TOP 100 cu trei piese: „Îți arăt că pot” (26), „Ușor ușor” (49), „Fără aer” (57).
 
A câștigat locul 2 la concursul Battle of Songs. Piesa „Minți murdare” i-a produs avântul muzical și a adus-o în studioul lui Marius Moga. ”Loverboy” (remake-ul piesei „Minți murdare”) este coloana sonoră filmului cu același nume, o colaborare cu PachaMan. Un an mai târziu au urmat colaborări cu CRBL și Zhao. Piesele „Petre” și „Bani din cer” au intrat imediat în heavy rotation pe toate posturile de radio și tv din România. Primul single oficial se numește „Seara târziu”, iar compoziția este semnată de către Adda și Marius Moga.
 
A scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și alții.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii