Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat-surpriză la șefia PNL Se vehiculează o a treia candidatură pentru conducerea partidului

ro

06 Jun, 2014 21:12 2722 Marime text
Întrebată cu privire la o nouă candidatură pentru funcția de vicepreședinte al PNL, europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, recunoscută drept unul dintre cei mai influenți lideri ai partidului, a precizat ferm că „probabil că da, voi candida la o funcție de vicepreședinte al PNL”, scrie pesurse.ro.

Interesant a fost un alt răspuns oferit de Norica Nicolai. Întrebată de cei de la pesurse.ro pe cine va susține la președinția PNL, dacă pe Klaus Iohannis, cel care este adeptul unei fuziuni cu PDL și trecerii PNL în PPE (fapt care este de notorietate că nu este pe placul Noricăi Nicolai) sau dacă îl va susține pe Ioan Ghișe, cel care se opune trecerii PNL la PPE și mai ales oricărui proiect de colaborare cu PDL și oamenii din jurul lui Traian Băsescu.

„Nu exclud să se mai înscrie și alții la președinția partidului. Aștept până la Congres să vad și apoi mă voi decide”, a precizat europarlamentarul PNL.

Cei de la pesurse.ro susțin că o a treia candidatură la șefia PNL este aproape o certitudine, fiind doar o chestiune de zile până ce se va afla acest lucru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii