Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Când va avea loc festivalul NEVERSEA 2018. Detalii despre eveniment

ro

05 Feb, 2018 11:21 3524 Marime text
Primăria municipiului Constanța şi organizatorii festivalului NEVERSEA au anunţat, cu puţin timp în urmă, perioada în care se va desfășura ediția 2018 a festivalului NEVERSEA –  5-8 IULIE 2018. Primele abonamente vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 7 februarie.

Edy Chereji, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat că prima ediţie a avut un mare succes, fiind apreciată de toţi participanţii. La rândul său, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a precizat că prima ediţie a festivalului a depăşit toate aşteptările.

"Constanţa şi comunitatea locală au avut de câştigat. Acest eveniment a aşezat Constanţa pe harta marilor evenimenre internaţionale", a spus Făgădău.

Tot el a recunoscut că a avut emoţii în ceea ce priveşte organizarea acestui festival: "A trebuit să relocăm organizarea festivalului NEVERSEA pe ultima sută de metri şi am avut emoţii" a mai spus Făgădău.

"Constanţa merită acest festival NEVERSEA. Vă doresc ca a doua ediţie să depăşească rezultatele primei ediţii" a mai trasmis primarul municipiului Constanţa.

Directorul festivalului NEVERSEA, Bogdan Buta, susţine că au avut mai multe impedimente în organizarea primei ediţii NEVERSEA, însă au fost depăşite cu succes.

"Avem încredere că vom crea un eveniment de top la Constanţa. Participanţii la prima ediţie au cheltuit peste 20 de milioane de euro", a subliniat Bogdan Buta.

Încă de la prima ediție, NEVERSEA a reușit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar și al doilea festival din România ca număr de participanți, după UNTOLD. NEVERSEA 2017 a strâns, în toate cele trei zile, peste 153.000 de participanți din țară dar și din străinătate.

UPDATE: "Am semnat un protocol cu Primăria Constanţa, ABADL şi Ministerul Turismului. Urmează să stabilim locaţia desfăşurării festivalului. Dar luăm în calcul şi plaja Modern. Pe scene vor urca 200 de artişti. Avem multe suprize. Vom avea peste 7 scene. Numărul de participanţi la NEVERSEA va creşte cu 50 de procente. Preţul abonamentelor care se vor pune în vânzare miercuri este de 399 lei" a anuntat Bogdan Buta, directorul festivalului.

 "Deci, a doua ediţie va dura patru zile ( 5-8 iulie), peste 200 artişti, mai mulţi de şapte scene, multe surprize şi multe ore de distracţie" a concluzionat Edy Chereji.

"Pentru prima ediţie am cheltuit 6 milioane de euro. Estimăm o creştere cu 30 de procente a bugetului festivalului" a mai spus Bogdan Buta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii