Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionul Ursoi dus iar la arestare

ro

16 Sep, 2016 16:31 2121 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis astăzi un comunicat de presă în care face cunoscute următoarele:

„La data de 16.09.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a solicitat înlocuirea măsurii controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Ursoi Marius Iulian, cu măsura arestului preventiv, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. 

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele:

În perioada august-septembrie 2016, inculpatul Ursoi Marius Iulian a exercitat acte de violenţă, asupra persoanei vătămate J.A.V., lovind-o cu pumnii şi picioarele, a ameninţat-o în mod repetat, atât direct cât şi prin intermediari, cu acte de violenţă pe aceeaşi persoană vătămată, a exercitat acte de constrângere a persoanei vătămate să-şi retragă plângere depusă împotriva inculpatului şi a încălcat ordinul de protecţie pe care persoana vătămată îl obţinuse împotriva sa, printr-o hotărâre judecătorească.

La data de 02.09.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost respinsă, fiind luată măsura controlului judiciar.

Printre obligaţiile impuse inculpatului Ursoi Marius Iulian era aceea de a nu se apropia de persoana vătămată J.A.V.

Pe parcursul cercetărilor, la data de 14.09.2016, inculpatul a încălcat, cu rea-credinţă, atât măsura de protecţie a numitei J.A.V. impusă prin ordinul de protecţie, dar şi obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, aşa cum era impusă prin măsura controlului judiciar. 

 Mai mult decât atât, deşi inculpatul avea un traseu anume stabilit de a se deplasa între localitatea de domiciliu şi sediul organelor judiciare, acesta s-a abătut, cu rea-credinţă, de la traseul stabilit de organele judiciare, deplasându-se la locul de muncă al persoanei vătămate.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“, se mai precizează în comunicatul Parchetului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii