Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatului de minifotbal al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța și-a desemnat câștigătoarea

ro

01 Jul, 2015 11:42 1426 Marime text
Asociaţia Jandarmii „Tomis“ Constanţa a organizat, pe terenul de iarbă artificială de la sediul Grupării de jandarmi Mobile „Tomis“ Constanţa, campionatul de minifotbal al unităţii, ediţia 2015. La startul competiţiei s-au aliniat şase echipe, câte una din fiecare subunitate şi una din partea comandamentului unităţii, în total participând aproximativ 60 de sportivi.

Timp de două săptămâni, echipele formate din câte şase jucători, cei mai „profesionişti“ dintre amatori, „au luptat” cu îndârjire pentru cucerirea titlului de campion la minifotbal. Competiţia s-a desfăşurat în sistem turneu, 15 meciuri, iar timpul de joc al fiecărei partide a fost de 40 de minute, câte 20 de minute repriza, cu 5 minute pauză. Echipele clasate pe primele două locuri au jucat finala mare, iar următoarele două finala mica. Antrenorii au fost comandanţii subunităţiilor, iar la echipa comandamentului, comandantul unităţii şi adjunctul acestuia.

Finala mare a fost câştigată de către detaşamentul trei, care a câştigat cu 10-5 meciul cu detaşamentul cinci, iar finala mică s-a terminat cu 7-3 în favoarea detaşamentului patru, care a învins detaşamentul unu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii