Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:43 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Naţional Universitar de Şah - faza zonală, la Universitatea „Ovidius“

ro

19 Nov, 2014 11:55 1614 Marime text
La sediul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, a avut loc, pe 17 noiembrie, Campionatul Naţional Universitar de Şah - faza zonală. Asociaţia Student Sport Bucureşti şi FEFS au fost organizatorii principali ai evenimentului la care au participat 6 studenţi de la Universitatea „Ovidius” şi un student de la UMC.Clasamentul final a consfinţit victoria la puncte a unui student din Turcia, Mehmet Ferit, de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, urmat de Panainte Daniel (UMC), Ariton Raul (Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei), Moroşan George (FEFS), Roşculeţ Marian (Facultatea de Litere), Petrescu Andrei (Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie) şi Ţagu Anca (Facultatea de Litere).Atmosfera de concurs a fost extraordinară, arbitru principal fiind reprezentantul Asociaţiei Judeţene de Şah, Iordache Claudiu, iar director de concurs - conf. univ. dr. Larion Alin. Sala FEFS a devenit neîncăpătoare pentru că participanţii au fost încurajați de colegi, fani ai fenomenului sportiv, iar finalul a fost incendiar, runda a VII-a schimbând în mod neaşteptat clasamentul; o menţiune specială pentru organizatori care au transmis live rezultatele rundelor pe site-uri specializate.

Din partea FEFS au participat prof.univ.dr. Mirela Damian, decanul FEFS, secondată de lect.univ dr. Cristian Popa şi lect.univ.dr. Valentin Negrea.
Următoarea întrecere de top se va desfăşura la Sala LPS „N. Rotaru” Constanţa în data de 21 noiembrie (faza zonală) şi 23 noiembrie (faza naţională) pe centre universitare la tenis de masă.

Înscrierile se pot face online pe siteul http://www.studentsport.ro/inscriere/.

Ti-a placut articolul?

Comentarii