Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul European Eliza Samara, victorie în România - Spania 3-0

ro

24 Sep, 2014 23:10 1825 Marime text
eliza samara victorie spania, bernadette szocs, campionatul european portugalia 2014Echipa naţională feminină de tenis de masă a României a învins Spania cu 3-0, astăzi, în meciul de debut la Campionatul European de seniori de la Lisabona (Portugalia). Una dintre victoriile tricolorelor a fost adusă de constănţeanca Eliza Samara. Meciurile au fost: Bernadette Szocs - Galia Dvorak 3-1, Eliza Samara - Laura Ramirez 3-0 şi Camelia Poştoacă - Nora Escartin 3-1. Reprezentativa României este antrenată de Viorel Filimon, din Constanţa.

„Suntem pregătite pentru această întrecere. Toate româncele suntem în formă şi motivate. Ne-am pregătit o săptămână centralizat la Buzău şi am corectat minusurile din joc. Toate Campionatele Europene sunt dificile, nu contează cu cine te confrunţi. Obiectivul nostru e să urcăm pe podium. În anii precedenţi, am fost foarte aproape să luăm aurul. Sperăm că acum e anul nostru. Germania şi Olanda sunt adversare redutabile, dar vom lupta. Nu trebuie să uităm însă nici Ungaria şi Belarus. Va fi o întrecere foarte interesantă”, a declarat Eliza Samara, pentru site-ul Federaţiei Europene de Tenis de Masă.  

La masculin în schimb, România a pierdut meciul cu Rusia, scor 2-3. Din reprezentativa tricoloră fac parte constănţenii Andrei Filimon şi Constantin Cioti. Astăzi, românii vor evolua contra Cehiei şi a Croaţiei, în al doilea meci din grupa D al primului nivel valoric.

UPDATE: În a doua partidă susţinută în grupa B a întrecerii feminine de elită, România a pierdut cu 0-3 disputa cu Polonia. Astăzi, în ultima confruntare din grupă, tricolorele vor întâlni Portugalia. Clasamentul este următorul: 1. Polonia - 4p, 2. România - 2p, 3. Portugalia - 2p, 4. Spania - 0p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii