Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionat de baschet, în memoria Andreei Diana Oaida

ro

19 Jul, 2016 09:23 2292 Marime text
Eveniment emoționant organizat în amintirea adolescentei Andreea Diana Oaida, tânăra care și-a pierdut viața în tragedia rutieră de la Mihai Viteazu, de la mijlocul lunii trecute.

Colegii, prietenii și cadrele didactice au organizat un campionat de baschet, care va avea loc pe data de 21 iulie, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor

„Vom avea alături de noi echipe profesioniste din județul Constanța care vă vor încânta cu tactica și tehnica din jocul de baschet. Scopul acestui eveniment, pe lângă promovarea baschetului ca și joc sportiv, din care prietena și colega noastră Andreea a făcut parte în cadrul echipei de la Colegiul Național «Mihai Eminescu», unde s-a dăruit cu trup și suflet la fiecare competiție, este și un eveniment caritabil care va ajuta familia pentru pomana de 40 de zile care se apropie“, au precizat organizatorii.

Andreea Diana Oaida a murit cu o zi înainte de a susține primele probe în cadrul examenului de Bacalaureat, după ce autoturismul în care se afla, alături de mama și bunicii săi, a fost implicat într-un grav accident când reveneau de la Tulcea. Alături de Andreea, și-au pierdut viața și mama, dar și bunicii săi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii