Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie umanitară Un copil de 11 luni are nevoie disperată de ajutor!

ro

13 Sep, 2013 16:08 4456 Marime text
Pentru fiecare părinte, sănătatea copilului său este cel mai important lucru, iar atunci când apar problemele, acesta este dispus să facă orice pentru a-l ajuta. Aşa este şi cazul unei mămici din Constanţa, care se luptă pentru ca băieţelul ei de doar 11 luni, Andrei, să aibă şansa unei vieţi normale.

„Imediat după naştere, copilul meu a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară, dar foarte gravă: paralizie bilaterală de diafragm, adică o insuficienţă respiratorie severă care necesită un aparat special de ventilaţie mecanică. Nu s-a putut face nimic pentru el la Constanţa, fapt pentru care am fost nevoiţi să ajungem la Bucureşti. Din luna octombrie a anului trecut, este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului «Marie Curie», pentru că acolo există un astfel de aparat.

Din păcate, în România nu există însă tratamentul şi nici aparatura care să îl salveze, astfel că singura şansă pentru el este de a merge în străinătate. Doar că, pentru a ajunge acolo, avem nevoie de 40.000 de euro, bani pe care nu îi avem în acest moment. Sper să găsim înţelegere şi ajutor şi să îl putem vedea cum creşte mare, pentru că a fost un copil tare dorit”, ne-a spus mama lui Andrei, Camelia Gheorghe.

Orice ajutor este important pentru Andrei-Eduard! De aceea, persoanele care doresc să facă un gest pentru acest copil pot dona în contul RO12BTRLRONCRT0200448001 - Banca Transilvania, Titular cont: Gheorghe Camelia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii