Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania socială ”Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, desfășurată la grădinița ”Amicii” din Constanța

ro

22 Nov, 2018 19:04 1867 Marime text
Timp de o săptămână cadrele didactice de la grădinița ”Amicii” au desfășurat o campanie socială de colectare pentru a veni în sprijinul unor copiine voiași. Părimții și dascălii au făcut front comun și au strâns sute de kilograme de legume și fructe .

Cei mai încântații au fost chiar preșcolarii care s-au bucurat sincer că au putut întinde o mână de ajutor unor copii aflați în dificultate. Nu este primul an când dascălii organizează campania socială ”Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Unul dintre scopurile acțiunii a fost insuflarea timpurie a valorilor morale celor mici, precum și a dorinței de a-i ajuta pe semenii cu care viața nu a fost prea darnică, menționează organizatorii campaniei.

Prin acest demers s-a intenționat să se consolideze abilitățile copiilor de a trăi împreună cu ceilalți, într-o societate unită și solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.



Au fost colectate 702 kg legume, 405 kg fructe și 160 de conserve. Bunatatea, solidaritatea și generozitatea au fost calitățile necesare pentru reușita acestei campanii!, au precizat dascălii.

Fructele și legumele au ajuns la Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii