Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania ”Curățăm Constanța Noastră” Acțiune de igienizare pe strada Semănătorului din Constanța

ro

10 Apr, 2019 17:07 2117 Marime text

Peste 100 de locuitori de au participat astăzi la curățenia de primăvară, în cadrul celei de-a opta ediții a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, în cartierul Anadalchioi.

Oamenii au strâns gunoaiele, au măturat, au văruit bordurile, stâlpii și gardurile. Mai mult, în perioada următoare vor planta și 20 de pomi fructiferi.
Dar acțiunile lor nu se opresc aici. Familiile care locuiesc pe strada Semănătorului și pe Intrarea Câmpului și-au luat angajamentul ferm în fața reprezentanților municipalității constănțene să facă și să mențină curățenia în propriile locuințe, să respecte normele de conviețuire, să nu tulbure ordinea și liniștea publică, să nu mai crească animale sau să folosească atelaje hipo. 

Toate aceste măsuri au fost luate după mai multe întâlniri pe care cetățenii de pe cele două străzi le-au avut cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța, ai Regiei Autonome de Exploatarea a Domeniului Public și Privat, ai Direcției Generale Poliția Locală și ai Direcției Generale de Asistență Socială.

De asemenea, reprezentanții DGAS au făcut mai multe anchete sociale, i-au îndrumat și ajutat să depună cereri pentru locuințe sociale, i-au consiliat în privința înscrierii copiilor la școală, a evitării abandonului sau a vaccinării.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii