Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera Deputatilor isi reduce cheltuielile cu 3 milioane de euro

ro

20 May, 2010 17:03 1006 Marime text

Biroul Permanent a aprobat în şedinţa de astăzi reducerea cu 40% a bugetului Camerei Deputaţilor alocat la titlul active financiare. Astfel, cheltuielile pentru construcţii, maşini, echipamente, mijloace de transport, mobilier sau aparatură birotică se vor diminua cu 8 milioane de lei, adică aproape 2 milioane de euro.

"La bunuri şi servicii s-a decis reducerea cheltuielilor cu 20%, cu precizarea că cheltuielile care vizează transportul, cazarea şi telefonia mobilă a deputaţilor urmează să fie discutate marţi în şedinţele de grup şi tot atunci se va stabili în Biroul permanent modalitatea şi dimensiunea acestor reduceri", a precizat Sever Voinescu, secretarul Camerei

Reducerile la capitolul bunuri şi servicii se ridică la 9.130.000 de lei, sume aferente, printre altele, pentru furnituri de birou, materiale pentru curăţenie, carburanţi, poştă şi telecomunicaţii, dar şi deplasări. Sumele pentru deplasările interne şi externe au fost reduse cu 4.453.000 de lei.

În ceea ce-i priveşte pe angajaţii Camerei Deputaţilor, Voinescu a arătat că veniturile acestora vor fi diminuate, cel mai probabil cu 25%, potrivit măsurilor stabilite de Guvern. Conducerea instituţiei nu a decis încă dacă vor fi diminuate şi cheltuielile pentru transportul, cazarea şi telefonia mobilă pentru deputaţi.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii