Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera Deputaților a decis. Militarii nu vor primi vouchere de vacanță. Ce prevăd modificările adoptate de deputați

ro

20 Mar, 2018 15:18 17196 Marime text
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu amendamente, OUG 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit unui amendament admis de Camera Deputaţilor, în anul 2018, pentru personalul militar, poliţişti, funcţionari publici cu statut special din sistemul administraţie penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională se decontează serviciile turistice prestate de unităţi aflate pe teritoriul României, efectuate în perioada concediului de odihnă, în limita valorică prevăzută de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.8/2009. Acestor categorii de persoane nu li se va acorda vouchere de vacanţă pentru a li se păstra secretă identitatea.

Camera Deputaţilor este for decizional pentru acest act normativ.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Preda Cristian Ionel 23 Mar, 2018 07:25 S-a gasit repede un motiv...la ce sa ne asteptam,,Romania,,!!
  • Asd 20 Mar, 2018 23:12 Când e vorba sa se dea bani s-au răzgândit ca sa nu li se afle identitatea. Însă prin faptul că îi obligă să meargă în uniformă la servici asta nu le divulgă identitatea?!