Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis Mangalia a pierdut în faţa penultimei clasate din prima Ligă bulgară

ro

15 Feb, 2012 17:37 1100 Marime text

Ieri după-amiază, divizionara secundă, Callatis Mangalia a susţinut o nouă partidă în cadrul turneului internaţional „Albena Cup 2012". Adversara formaţiei din sudul litoralului a fost penultima clasată din prima Ligă bulgară, Kaliakra Kavarna care s-a impus după un meci disputat cu 2-1 (1-1). Callatis a deschis scorul prin Cristian Bardu în min. 25, după care bulgarii au întors rezultatul punctând prin Kovacev în min. 41 şi Chavdarov în min. 58.


Antrenorul Mugurel Cornăţeanu nu i-a putut folosi pe jucătorii din Bucureşti, care nu auajuns din cauza drumurilor impracticabile dar care vor juca mâine după-amiază de la ora 14, în cadrul ultimei partide de la"Albena Cup 2012". Callatis a început meciul cu: Mitrea -Cureteu, I. Posteuca, Răvoiu, Evdochim- Cogali, I. Florea, Bolat - Bardu, Calagi, Hertu. In repriza secunda, au mai evoluat: Neagu, Naziru, Miron, Doicaru. Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest an, pe 21 ianuarie, când, Callatis a învins cu 3-2. Jucătorii L. Marin, I. Posteuca şi I. Florea au fost convocaţi la naţionala de fotbal pe plajă a României, careparticipă la un turneu internaţional la Moscova.


În altă ordine de idei, a revenit la Callatis, fundaşul nigerian, Samson, după ce s-a aflat în probe la Dinamo II Bucureşti, în Antalya iar la portarul Dragoş Plopeanu de la CS Buftea, aflat în probe s-a renunţat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii