Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu nu ar fi străin de ilegalitățile comise în dosarul restituirilor de la ANRP

ro

17 Mar, 2015 10:57 1556 Marime text
În contextul reținerilor în dosarul retrocedărilor ilegale din dosarul ANRP, Robert Turcescu afirmă că șpăgile nu erau posibile fără daca nu erau făcute la un moment dat nişte „mici” modificări în Actul Constitutiv al Fondului Proprietatea, informează b1.ro.

Totodată, Turcescu susține că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu este străin de toate ilegalitățile comise în dosarul restituirilor de la ANRP.

„Toate șpăgile de milioane (de euro!) din jurul putregaiului numit ANRP n-ar fi fost posibile sau, oricum, ar fi fost infinit mai mici dacă nu erau făcute la un moment dat niște «mici» modificări în Actul Constitutiv al Fondului Proprietatea. S-a întâmplat în iarna anului 2007 când prim-ministru al României era domnul Călin Anton Popescu-Tăriceanu. La câteva luni distanță, adică în ianuarie 2008, modificările amintite au lansat în afacerea cu acțiuni FP așa-numiții samsari care au transformat ANRP în cel mai tare poligon de tras tunuri cu bani de la bugetul de stat.”, scrie Turcescu într-un articol publicat pe blogul personal.


Sursa: b1.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii