Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căldura a revenit în tot oraşul abia la 5 dimineaţa! Cine răspunde pentru prelungirea avariei CET?!

ro

30 Dec, 2015 09:58 1863 Marime text

Căldura a revenit în apartamentele constănţenilor în toate punctele termice în intervalul 3.00 -5.00 al zilie de 30 decembrie, după ce ieri, reprezentanții Electrocentrale Constanta au anunțat întreruperea totală a furnizarii agentului termic primar, pentru remedierea unei defectiuni la instalaţia de termoficare din incinta centralei, în intervalul orar 8:00 – 17:00. Remedierea totală a avariei s-a încheiat însă abia aproape de ora 20.00, motiv pentru care mai multe cartiere din Constanţa au fost reconectate la reţeaua de termoficare abia după ora 23.00. În multe apartamente, căldura a revenit la parametri abia în jurul orei 3.00 sau 4.00 a dimineţii de 30 decembrie.

Liviu Popa, director general al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa ne-a declarat că în cazul în care urmare a situaţiei create ieri în municipiul Constanţa, se vor primi reclamaţii sau alt gen de sesizări din partea consumatorilor regia de termoficare
va notifica CET care este direct răspunzătoare pentru depăşirea termenului de finalizare a lucrărilor de remediere a defecţiunii la instalaţia de termoficare din incinta centralei.

“Vom notifica Electrocentrale Constan
ța S.A. și îi vom declara răspunzători de prejudiciul creat constanțenilor, dacă la rândul nostru vom fi traşi la răspundere de consumatori”, spune Popa. Directorul RADET a mai spus că noaptea trecută, lucrătorii regiei au avut de executat o operaţiune similară cu cea din toamnă atunci când se reporneşte întreaga instalaţie de termoficare.” Toate punctele termice au început să furnizeze agent termic în parametri de la ora 3.00 azi noapte. Între orele 3.00-5.00 căldura a revenit în caloriferele constănţenilor”, mai susţine Liviu Popa. Până la această oră, constănţenii nu au formulat reclamaţii la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, după situaţia creată ieri în oraş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii