Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Buruienile" logicii "merge şi aşa" încă tronează peste staţiunea Mamaia. Ar fi bine ca turiștii să nu se grăbească la mare! (galerie foto)

ro

25 May, 2016 21:49 2266 Marime text
Un tur prin staţiunea Mamaia, făcut la pas, a scos la iveală faptul că e pustiu, e trist, e neîngrijit. A plouat nedrept în Mamaia şi peste tot, dar cine îşi mai aminteşte cum arată dreptatea? Scriem din revoltă şi încrâncenare, din disperarea de a ne elibera de frustrarea dospită în suflete după ce am văzut o staţiune părăsită şi neîngrijită. Ar fi bine ca turiștii să nu se grăbească să vină la mare! Să mai zăbovească puțin pe acasă.

Scriem din dorința de a îndrepta lucrurile. De ne-ar răcori picăturile reci prelinse din cerul ţării acesteia minţite şi sărăcite de interese meschine... ce bine ar fi! A plouat politic peste Mamaia... adică lacom... În zona Albatros, imaginea este dezolantă. Gunoaie peste tot. În Piaţeta Cazino - reparaţii şi gunoaie. Relicva unui car alegoric din epoca Mazăre zace părăsită într-un colţ de staţiune. Nisip pe alei. Mult. Pietre. Cabluri.

Lacul artificial din faţa hotelului "Albatros" arată incredibil după ploaie. "Buruienile" logicii "merge şi aşa" încă tronează peste staţiune.... Din depărtari imprecise răzbat zgomote amestecate. De multe ori, a patra putere în stat trage inutil semnale de alarmă! Bine că încă avem puterea de a o face!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii