Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Burse de la şantierul naval din Tulcea pentru studenții de la Ovidius

ro

13 Dec, 2012 22:51 2663 Marime text

SC STX-OSV Tulcea SA - unul dintre şantierele navale reprezentative din România oferă burse private în valoare de 1.500/euro pe an studenților Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, din cadrul Universităţii „Ovidius".

Compania SC STX-OSV Tulcea SA este nu doar iniţiator al programelor de burse private, ci şi organizator al activităţilor de practică, asigurând anual suport financiar privind cazarea şi masa şi suport tehnic privind activitatea de pregătire practică a unui număr de studenţi variind între 25 şi 50. Rectorul Universităţii „Ovidius" din Constanţa, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure, și decanul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, prof.univ.dr. Ionel Nicolae, au primit vizita reprezentanţilor companiei SC STX-OSV Tulcea SA, Ivan Firsa - General Manager Resurse Umane şi Anna Maria Gherasim - Asistent Manager Resurse Umane. Compania SC STX-OSV Tulcea SA a apreciat că învăţământul superior tehnic constănţean se află pe un trend calitativ ascendant, judecând din perspectiva rezultatelor absolvenţilor Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din Constanţa, deveniţi ingineri de frunte în SC STX-OSV Tulcea SA, dar şi din perspectiva calităţii studenţilor care se înscriu la concursul de burse private, concurs a cărui ştachetă se ridică an de an.

„După protocolul cu SC RAJA SA care asigură, începând cu acest an universitar, 32 de burse studenților performanți de la Universitatea „Ovidius" din Constanța, sprijinirea tinerilor cu rezultate desosebite de către SC STX-OSV Tulcea SA este un pas important pentru susținerea studenților și totodată, pentru a deprinde mai bine profesia aleasă şi de a obţine o perspectivă amplă şi completă asupra carierei. Dezvoltarea universității noastre pe o infrastructură educaţională şi de cercetare modernă, pe un parteneriat profesor-student-piaţa forţei de muncă este una dintre prioritățile anului universitar", a declarat rectorul Universității „Ovidius" din Constanța, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii