Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanța Sud, confiscate

ro

22 Jan, 2018 20:31 1823 Marime text
Articole de iluminat în valoare de 15.100 lei au fost confiscate de inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud.
 
Potrivit ANAF, joi, 18 ianuarie 2018 inspectorii vamali ai Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit la efectuarea controlului 5040 bucăţi articole de iluminat din material plastic ( cu led) – tip candele.
Valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializate, este de aproximativ 15.100 lei.
 
Mărfurile erau într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti. Bunuri au fost reţinute de autoritatea vamală în conformitate cu art. 653 lit. f) din Regulamentul Vamal aprobat prin H.G. 707/2006 şi a fost aplicată amendă contravenţională în valoare de 3000 lei.
 

”Totodată, simultan cu verificările din toate punctele de trecere a frontierei de stat vor fi efectuate acţiuni de monitorizare, documentare şi control a comerţului şi fluxului de mărfuri intracomunitare, precum şi a importurilor. Precizăm că acţiunile de verificare ale DirecţieiGenerale a Vămilor în punctele de trecere a frontierei de stat se vor desfăşura în colaborare cu Directia Generală Antifraudă Fiscală şi Poliţia de Frontieră” – au precizat reprezentanții ANAF. .

Sursa foto: ANAF
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii