Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri de un milion de euro confiscate de la un grup infracţional

ro

25 Oct, 2015 15:30 1134 Marime text
Polițiștii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ un milion de euro, în urma perchezițiilor efectuate în județele Argeș și Dolj, la membrii unui grup infracțional specializat în înșelăciuni comise pe bursa de transport, conform romaniatv.net.
 
„Ca urmare a celor 11 percheziții domiciliare efectuate în data de 24 octombrie pe raza județelor Argeș și Dolj, polițiștii au identificat și confiscat aproximativ 78 de tone de aluminiu, 500 de țevi metalice, cafea solubilă, insecticide, lubrifianți și aditivi auto, toate reprezentând bunuri susceptibile a proveni din înșelăciuni", se precizează într-un comunicat transmis, astăzi, de către Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.
 
Polițiștii au mai identificat plăcuțe cu numere de înmatriculare, laptopuri și stick-uri de memorie, precum și documente de transport folosite la săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, la una dintre locuințele percheziționate a fost găsită o semiremorcă, despre care există indicii că ar fi fost sustrasă de pe teritoriul Uniunii Europene.
 
Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii