Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri contrafăcute de peste 100.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. Unde trebuia să ajungă marfa

ro

15 Nov, 2017 11:31 1282 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 674 diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 100.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
În data de 14.11.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

Potrivit comunicatului, în urma controlului au fost descoperite 300 aparate electrice de iluminat, 200 articole de îmbrăcăminte și 174 jocuri de construcție, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 102.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii