Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulgaria Romanii lasati fara masini au fost si agresati de jandarmii bulgari

ro

01 May, 2010 17:24 1860 Marime text

Primarul comunei Clejani din Giurgiu, Florin Nidelea, a declarat, corespondentului NewsIn, că românii cărora le-au fost furate autoturismele, din faţa hotelului Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur, ar fi fost agresaţi de jandarmii bulgari care i-ar fi imobilizat în incinta hotelului. Potrivit lui Nidelea, jandarmii bulgari ar fi bruscat copiii românilor. „Acum suntem în faţa hotelului, vreo 60 de oameni, toţi români. Ne-au înconjurat jandarmii, au ieşit altercaţii. Da, tot pe noi ne-au agresat. De la Poliţia lor n-a venit nimeni, e un grup de-al nostru dus la Poliţie, că pe noi ne-au imobilizat aici. Da, jandarmii ne-au trântit copiii pe jos când au intrat peste noi. Într-o jumătate de oră tot hotelul o să iasă afară. Toţi din hotel sunt alături de noi. Eu cu mâna mea le dau foc, asta e mă duc la puşcărie, dar le dau foc", adeclarat Florin Nidelea.

Primarul din Clejani a mai declarat că în maşinile furate ar fi fost şi sume de bani. „Cu ce să mergem acasă, nu mai avem buletin, paşaport, erau şi bani în maşină, dar nu e vorba de bani, noi vrem să ne recuperăm bunurile. Maşinile noastre erau în parcarea lor, păzită şi cu camera video la şase metri de autoturisme. Ni s-a spus că nu au funcţionat camerele, iar paznicul a fugit", a subliniat Nidelea.

Sursa: newsin.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NICU 01 May, 2010 14:36 va e frica sa nu declansati un scandal diplomatic ? Lor nu le este frica si-si bat joc de romani de 20 de ani .