Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureşti Liviu Beşleagă-„Salut demersul ministrului Intotero de a organiza Forumul Românilor de Pretutindeni"

ro

05 Sep, 2019 23:32 1521 Marime text
Astăzi, Liviu Beșleagă, președintele al organizației din România a National Committee of Romanian American Republicans, a participat la festivitatea de deschidere, la Bucureşti, a lucrărilor Forumului Românilor de Pretutindeni organizat de Ministerul Românilor de Pretutindeni.

Beșleagă, inițiator al proiectului de informare publică „România” – cel mai mare grup de Facebook cu membri români – a apreciat evenimentul ca fiind unul foarte bine organizat.
 
„Salut demersul doamnei ministru Intotero Natalia Elena de a organiza Forumul Românilor de Pretutindeni, un eveniment foarte bine realizat care a reunit reprezentații a peste 120 de organizații ale românilor din diaspora cât și numeroși demnitari. Obiectivul principal al proiectului este de a crea o platformă de dezbatere a ideilor și propunerilor privind problematica românilor din afara granițelor, în vederea extinderii sprijinului acordat inițiativelor în domeniul cultural, educațional, antreprenorial și mass-media dezvoltate de asociațiile românești din comunitățile istorice și diaspora”, a scris Liviu Beșleagă pe contul personal de Facebook.
 
Sursa foto: Liviu Besleagă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii