Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

București. Bărbat, reținut de polițiști după ce ar fi sustras trei biciclete

ro

08 May, 2018 18:30 1123 Marime text
Marţi, 08 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt, pe raza sectorului 5. 
 
Ancheta a fost declanşată de trei plângeri penale în care persoanele vătămate reclamau că în cursul lunii aprilie a.c., un bărbat necunoscut le-a sustras biciletele lăsate neasigurate în curtea locuinţelor.

Poliţişti din cadrul Secţiei 19 au demarat investigaţiile, iar la data de 08 mai  a.c. a fost identificat un tânăr în vârstă de 32 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptelor.

Bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se în sarcina acestuia: la data de 20.04.2018,  în jurul orei 07.30, bărbatul ar fi pătruns în curtea unei  locuinţe din sectorul 5, de unde ar fi sustras o bicicletă; sâmbătă, 21 aprilie a.c., în jurul orei  21.00,  prin  escaladarea gardului,  ar fi pătruns în curtea unui alt imobil, tot din sectorul 5, de unde ar fi sustras o bicicletă; la data de 26.04.2018, în jurul orei 10.00, bănuitul ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din acelaşi sector, de unde ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii