Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6. 35.000 de oameni prezenţi Bucureştenii se strâng în Piaţa Universităţii, după demisiile lui Ponta şi Piedone

ro

04 Nov, 2015 18:25 2838 Marime text
Bucureştenii se adună din nou, în această seară, în Piaţa Universităţii, după mitingul de protest care a avut loc, ieri seară, la care au participat aproximativ 25.000 de oameni. În urma protestului, premierul Victor Ponta şi primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, şi-au dat demisiile astăzi.
 
Oamenii au început să se strângă la Kilometrul Zero al Bucureştiului după ora 18.00, potrivit romaniatv.net. Iniţiatorii spun că acum bucureştenii trebuie să meargă la Palatul Cotroceni „să ceară un guvern bazat pe oameni specializaţi, nu politici".
 
„Vă anunţ că ieşirile în stradă vor avea loc în continuare. Primul pas a fost realizat. Acum, ca să putem obţine ceea ce ne dorim cu adevărat trebuie să mergem la Palatul Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializati, Nu Politici! Pentru ca altfel în locul lor vor venii alţii mai răi sau nu decât proaspeţii demisionaţi. Vrem cu toţii la conducerea acestei ţări oameni cu pregătiri, cu idei, oameni inovatori, nu nisşe foşti securişti şi comunişti care trag cu dintii de scaune şi de bani! Lupta spre normalitate continuă!", a scris Cătălin Adrian.

UPDATE 6, ora 23.50 

Cei care au mai rămas să protesteze pornesc spre clubul Colectiv. Vorbim despre câteva sute de persoane, cel mult 1.000.

UPDATE 5, ora 22.30 

Se strigă "Cine nu sare, nu vrea schimbare", potrivit hotnews.ro. Piaţa este în continuare plină, mulţimea se revarsă pe Magheru şi pe Brătianu.

UPDATE 4, ora 21.48 

Numărul manifestanţilor depăşeşte 35.000. Se strigă "Daniel, Daniel, du-te după Viorel!".

UPDATE 3, ora 20.40 

Peste 20.000 de oameni protesează în București. Proteste au loc atât în Piața Universității, cât și în fața Parlamentului. 

UPDATE 2, ora 19.54

Numărul protestatarilor din Bucureşti creşte. 10.000 de oameni sunt la Universitate, potrivit digi24.ro. Aceştia au plecat spre Piaţa Unirii. 

UPDATE 1, ora 18.48

Numărul manifestanţilor a crescut până la 2.500 de persoane. Se strigă "Parlament penal, marş la tribunal" şi "Anticipate".
 
Sursa foto: Cristian Vasile/Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii