Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucur, membru CA al TVR Zgabercea, care m-a ameninţat, să-şi dea demisia numai pentru că e vizat în dosarul lui Constantinescu

ro

20 Feb, 2015 20:08 1005 Marime text
Adrian Bucur, membru al CA al SRTv, spune că TVR este într-o situaţie dezastruoasă, însă managerii săi primesc nota 10 la evaluare, precizând că a fost ameninţat de producătorul general, Cristian Zgabercea, care ar trebui să-şi dea demisia, întrucât este vizat în dosarul lui Nicuşor Constantinescu, informează Mediafax.

Bucur a precizat că i-a acordat nota 4 lui Cristian Zgabercea, în urma interviului, însă punctajul său nu a fost luat în considerare.

El a precizat că Zgabercea ar trebui să-şi dea demisia de onoare din funcţia de producător general al TVR, întrucât este vizat în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicușor Constantinescu, care în această seară a fost arestat preventiv, după ce fusese reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru mai multe infracţiuni, între care abuz în serviciu, conflict de interese şi coruperea alegătorilor. Surse judiciare au declarat că în acest dosar ar fi vizat şi Cristian Zgabercea, care a fost în trecut director în CJ Constanţa, pentru complicitate la abuz în serviciu şi spălare de bani, fiind suspectat că l-a ajutat pe Nicuşor Constantinescu să facă plăţi ilegale de peste 5 milioane de lei, reprezentând finanţări nerambursabile din fonduri publice către diverse asociaţii.

"(...) Omul ăsta (Cristian Zgabercea, n.r.) conduce destinele instituţiei de doi ani jumătate - trei ani. Cred că ar face bine să-şi dea demisia de onoare, numai pentru că e suspect într-un dosar de spălare de bani. Nota mea de 4 acordată la acest interviu producătorului general nu a fost luată în considerare. Am primit ameninţări în plin interviu, cu reportofoane, cu stenograme pe faţă, de la domnul Zgabercea. Mi-a spus că sunt cercetat disciplinar. De ce? Pentru că am lipsit două zile de la serviciu, anunţând că lipsesc, pentru că am chestiuni în Parlament în calitate de membru al CA. Mi-am anunţat colegii că nu pot să vin. Şi au vrut să-mi taie două zile din salariu. După care, fix cu o zi înainte de evaluare, s-au sucit şi au anunţat că mă cercetează disciplinar. E stupefiant", a declarat Adrian Bucur.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii