Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucovală vrea încă un hotel în sudul Litoralului

ro

30 Aug, 2013 19:49 1227 Marime text

După ce a investit 15 milioane de euro în cumpărarea, renovarea şi modernizarea complexului hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, Nicolae Bucovală vrea să mai cumpere un hotel în partea de sud a Litoralului românesc. Deja este în negocieri avansate de preluare

De această dată, însă, nu mai este vorba de o preluare la licitaţiile de executare silită promovate de băncile din România, ci de o negociere directă cu proprietarul unuia dintre hotelurile din sud, ne-a declarat omul de afaceri constănţean.

În plus, Nicolae Bucovală îşi doreşte să restaureze şi să modernizeze şi cel de-al treilea hotel din cadrul complexului Steaua de Mare, chiar pe cel care dă numele complexului, şi să construiască aici un centru spa de circa 3.000 de metri pătraţi. „Pentru construcţia centrului spa am depus deja documentaţia pentru a accesa fonduri europene. Iar pentru dotarea hotelului Steaua de Mare, întrucât renovarea o vom face din fonduri proprii, vom depune un alt proiect prin care să accesăm fondurile care vor fi puse la dispoziţie cu începere din 1 ianuarie 2014“, spune Bucovală. Omul de afaceri aşteaptă ca noul minister al fondurilor europene să debirocratizeze instituţiile responsabile cu aprobarea proiectelor din fonduri UE. El speră ca, în maximum trei luni de la depunerea documentaţiei, să fie obţinută aprobarea proiectului: „Dacă vor întârzia prea mult aceste fonduri europene, vom încerca să ne descurcăm ca şi până acum, din fonduri proprii şi credite la bănci, deoarece timpul pe care îl au hotelierii de pe Litoral pentru investiţii este foarte scurt, de câteva luni“.

Sursa: Capital.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii