Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Bruce Lee", săltat pentru trafic de droguri în canalizările din zona Gării de Nord

ro

21 Jul, 2015 19:10 2978 Marime text
 
Mai multe percheziții au avut loc, începând de azi dimineață, în zona Gării de Nord, din București. Ofițerii de la Crimă Organizată, cei de la Poliția Capitalei, jandarmi și polițiști locali, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au participat la o amplă operațiune de depistare a membrilor unei rețele de traficanți de droguri, mulți dintre ei fiind oameni ai străzii. Printre cele 23 de persoane vizate se numără și celebrul boschetar Bruce Lee, reținut, deja pentru audieri. Pe numele său real Florin Hora, bărbatul de 41 de ani a ajuns vedetă, anul trecut, la Chanel 4 și în publicația „Daily Mail”, și a fost poreclit, de către jurnaliștii britanici, „Regele canalelor”.
 
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti  au comunicat că, împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog  au desfășurat o acțiune, în zona Gării de Nord din București, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, specializat în traficul de droguri de risc și mare risc.
 
Poliția Capitalei a comunicat că descinderile au avut loc atât în zona Gara de Nord, cât și în Grozăvești, Din ultimele informații furnizate de către anchetatori reiese că 77 de persoane au fost conduse la audieri. Totodată, la cinci domicilii care au legătură cu rețeaua de traficanți au fost descoperite 30 de tablouri, posibil furate, zece săbii, 3.000 de lei, zece grame de substanță albă - posibil heroină, un laptop,două unități PC, cinci televizoare, șase LCD, două DVD player, două bormașini electrice, două fierăstraie electrice.

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii